Keb Classic är en högalpin tävling som pågår i två dagar. 5000 höjdmeter, totalt 4 mil, skall avklaras med övernattning i bivack.



Team addnature sponsras av:

söndag 31 januari 2010

10 veckor kvar...fokusera

Fem pass i veckan är mycket, speciellt som varje pass är 1-3 timmar. Inga 45 minuters pass här inte...Det gäller att behålla fokus och motivation uppe. Den mentala inställningen är minst lika viktig som den fysiska. På långpassen som vi kör en gång i veckan krävs det stort fokus och att försöka se målbilden framför sig -målgången i KebClassic...som börjar närma sig, endast 10 veckor kvar nu. Måste erkänna att det är lätt att bli pessimistisk, börja tänka på hur trött man är, hur kallt det är, på hungern och på andra saker man kanske hellre gjort en söndagseftermiddag ;). Men nu har vi valt att satsa, så bara att bita ihop och köra järnet!

5 kommentarer:

  1. Ja, ni är GALNA! =) men kämpa på... april är snart här!
    /tina

    SvaraRadera
  2. Ni är helt grymma!
    Go go go

    SvaraRadera
  3. hej..jag har precis hittat igen eran blog, kul att fler tjejer hittar in i sporten skidalpinism. vad kör ni med för någon utrustning?

    SvaraRadera
  4. Ni är så coola tjejer! Vi sitter i soffan och följer er träning :-) Kämpa på så ni får sätta grabbarna på plats! Heja, heja!

    SvaraRadera
  5. Tack för positiv input! Sånt är sååå uppskattat! André, vi kommer att skriva mer om vår utrustning inom kort, så titta in nästa vecka. Just nu under träningen är det mest våra klockor, Suunto t6c som är med oss i vått och torrt.

    SvaraRadera