Keb Classic är en högalpin tävling som pågår i två dagar. 5000 höjdmeter, totalt 4 mil, skall avklaras med övernattning i bivack.



Team addnature sponsras av:

söndag 21 februari 2010

Hört på gymet...

Killen till sin kompis:

- Hurru, haru sett henne rå??! Hon gör ju LÖJLIGT många utfall... de tar aldri slut, hon har hålli på hur länge som helst!!

Killen till mig:

- Hurru, va tränar ru för?
- Puh, pust, svett, stånk, Keb Classic

Killen till sin kompis:

- De e en helt galen uthållihetstävling, den e typ som hott rott från cham till zermatt fast som tävling liksom. Helt galet, ungefär som den där tävlingen i öknen som håller på hur länge som helst och det är svinvarmt och man har inge vatten.

Hmmm... va kan det vara? Paris Dakkar???...hahaha Fast jag måste ju hålla med om det förstnämnda,,, löjligt många utfall!!! Mina ben är som en fotbollskilles nu för tiden, och mat drar man i sig för ett helt fotbollslag... Ibland längtar jag lite efter det dekadenta livet, klackskor, flott vin och långa naglar... (har aldrig långa naglar, funkar inte å klättra då, men drömma kan man ju!)
När vi är klara med Keb då ska vi ta alla våra muskler och sätta oss på en flott uteservering och bara vara grymt dekadenta, dricka vin, vissla efter killar och äta sjukt mycket onyttigheter... Kan verka svagt kanske, men har man överlevt Paris Dakkar så måste man ju bara fira livet!

1 kommentar:

  1. Marathon de sables är nog tävlingen killen tänker på (Paris-Dakar må vara tufft men är ändå motordrivet) : ett marathon om dagen i 6 dagar i rad i ökenhetta:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Marathon_des_Sables
    http://en.wikipedia.org/wiki/Paris_Dakar_Rally

    SvaraRadera