Keb Classic är en högalpin tävling som pågår i två dagar. 5000 höjdmeter, totalt 4 mil, skall avklaras med övernattning i bivack.



Team addnature sponsras av:

onsdag 17 februari 2010

MAMMUT SPONSRAR team addnature!!!

Nu har ett efterlängtat paket från vår sponsor Mammut kommit! Mammut gör fantastiskt bra grejer och ett axplock av favoriterna ska Team addnature nu sätta tänderna i.
De flesta grejerna har redan provats i Hammarbybacken i måndags... ca 30 min efter att paketet kom ;). Det ska bli kul att få använda de i en något mer avancerad terräng snart när vi ska tura i Trysil.



W´s Pilgrim jacket är en jättevarm dunjacka som dessutom är lätt att trycka ihop till en liten boll och ha i packningen. Packpåse för jackan kommer med. Den är superskön och har härligt långa muddar i ärmsluten som går ner över händerna, avtagbar huva, och fin färg! ;)



Ajungilak Altina women 3 season uppackad...



...och ihoppackad!
En 3 ssäsongs dunsäck som dessutom väger mycket lite (1050g) och har en konstruktion som gör att dunet har svårt att glida runt vilket är bra på vintern när det annars kan bli kalla fläckar om dunet glider undan. Det finns också en liten "innerhuva" som man kan dra åt för att hålla kvar värmen, dessutom är materialet vattenavstötande samtidigt som det andas bra. Det är ju också viktigt när det är snö och fuktigt...brrr kan tänka mig att det kommer vara lite kyligt i bivacken...



Grymmaste vanten!!!....Shelter kompakt mitten....



Har ett blixtlås och kan öppnas för att ventilera och lufta på väg uppför berget med ett stadigt grepp om stavarna! De är så sköna oxå...



Alpinsäcken Spindrift 30 liter, har åtkomliga fickor på utsidan för hudar och spade etc. samt justerbara hällor att spänna fast skidorna i på sidorna. Den har också plats för vätskesystem som integreras i en av axelremmarna (slangen alltså!) och därmed står emot lite kyla. Gäller bara att vi lyckas pressa packningen eftersom vi vill ha en så liten säck... återstår att se om vi lyckas!



Bra ficka i midjebältet också... chokladgömman...



Alpine WS headband Visor Beanie och Placid Beanie.



All-year W`s T-shirt

Mammut Alpine Underwear har tre olika material, polyester, microfiber och merinoull, för att hålla en komfortabel kroppstemperatur under tuffa förhållanden.



all-year W´spants 3/4

Vi är så glada att ha blivit sponsrade med så fantastiskt bra och fina grejer, det står helt klart att ursäkten om dålig utrustning kan totalstrykas vid eventuell motgång!!! Men vi ska ju ha framgång såklart! TACK MAMMUT!

Mammut finns hos oss på addnature, om något inte skulle finnas kan man alltid kolla med Lisa... hon kanske kan dra i några trådar för att hjälpa till... and she is gonna LOVE it!!!! hehehe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar